Consilierul președintelui ucrainean Mihailo Podoliak: România susține toate pozițiile de care avem nevoie la nivel diplomatic în cadrul Uniunii Europene

  • 17 Decembrie 2023 10:50
Consilierul președintelui ucrainean Mihailo Podoliak: România susține toate pozițiile de care avem nevoie la nivel diplomatic în cadrul Uniunii Europene

Consilierul președintelui Zelenski, Mihailo Podoliak, a mulțumit României pentru ajutorul acordat țării sale, într-un interviu acordat TVR România.

Ce alternative avem? Să îngenunchem în fața Rusiei, iar rușii să omoare și mai mulți oameni?”, a declarat într-un interviu în exclusivitate pentru TVR Mihailo Podoliak, unul dintre consilierii președintelui Volodimir Zelenski.

Pentru ca ea să continue să atace? Pentru ca ea să ucidă în continuare? Federația Rusă înregistrează singurul scop al acestui război – să distrugă Ucraina! Trebuie să ajungem la un final corect. Ce înseamnă un final corect? Înseamnă că, atunci când un criminal comite o crimă, trebuie să fie pedepsit legal și fizic. Dacă nu o faci, el va ucide din nou și din nou. De aceea, în ciuda oboselii, vom continua să mergem cu perseverență spre finalul acestui război”, a mai menționat acesta.

Acesta a mulțumit României pentru ajutorul acordat țării sale. 

„Astăzi, avem relații fantastice între Ucraina și România. România susține toate pozițiile de care avem nevoie la nivel diplomatic în cadrul Uniunii Europene. Nu avem nicio îndoială că România este de partea dreaptă, iar R. Moldova este în mare parte de partea dreaptă”, a mai afirmat acesta.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:33 %
Vint:3,6 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
20
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău