Concurs pentru suplinirea a patru funcții de judecător la Curtea de Apel Chișinău

  • 18 Martie 2017 13:28
Concurs pentru suplinirea a patru funcții de judecător la Curtea de Apel Chișinău

Consiliul Superior al Magistraturii anunță concurs pentru suplinirea a patru funcții de judecător la Curtea de Apel Chișinău. Extrasul hotărârii plenului CSM în acest sens a fost publicat în ediția din 17 martie a Monitorului Oficial, transmite IPN.

Sunt compatibili cu funcția de judecător candidații care au susținut examenul de capacitate în fața Comisiei de absolvire din cadrul Institutului Național al Justiției, au trecut procedurile de selectare în fața Colegiului pentru selecția și cariera judecătorilor și sunt înscriși în Registrul participanților la concursul pentru suplinirea funcției vacante de judecător, de președinte sau vicepreședinte de instanță.

Candidații pot participa la concursurile anunțate de CSM dacă dețin cetățenia Republicii Moldova, au domiciliul în țară, cunosc limba de stat, nu au antecedente penale și au o reputație ireproșabilă.

Cererile de participare la concurs se depun la Consiliul Superior al Magistraturii în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului despre concurs în Monitorul Oficial.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:2,57 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău