CONCURS de granturi pentru mass media

  • 01 Februarie 2016 18:46
CONCURS de granturi pentru mass media

Ambasada Statelor Unite ale Americii anunță un concurs deschis de granturi pentru mass-media independentă din Republica Moldova.

Ambasada va accepta pentru examinare proiectele care se vor axa pe fluxul liber de informație, libertatea de exprimare și pluralismul de opinii, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al ambasadei, pentru această competiție, Comisia pentru programul de granturi mici va oferi finanțare instituțiilor mass-media independente și ONG-urilor de presă pentru proiecte menite să dezvolte mass-media independentă din Moldova. Comisia va examina proiecte de până la 25 de mii de dolari. Proiectele pot include și costuri pentru dezvoltarea instituțională, echipament, decor pentru studiouri și instruire.

De asemenea, proiectele trebuie să fie axate pe dezvoltarea jurnalismului de investigație, promovarea relatărilor și a informării echidistante și corecte, extinderea ariei de acoperire a mass-media independente și promovarea competenței mediatice. Perioada proiectului nu trebuie să depășească 12 luni.

Solicitanții trebuie să trimită proiectele prin formularul standard și CV-urile echipei de implementare prin poșta electronică. Formularele electronice trebuie trimise la [email protected] până pe 29 februarie 2016.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău