Concert în aer liber dedicat aniversării a 75-a a UNICEF

  • 22 Iulie 2021 11:38
Concert în aer liber dedicat aniversării a 75-a a UNICEF

Moldovan National Youth Orchestra și 30 de mici ambasadori „Voices” din toate regiunile țării își vor face vocea auzită și vor cânta la unison în cadrul unui concert organizat sâmbătă, 24 iulie, în Parcul Dendrarium din Chișinău. Concertul în aer liber este dedicat aniversării a 75-a a Fondului Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF), transmite IPN.

Moldovan National Youth Orchestra precizează pe pagina de Facebook că i-a avut alături pe partenerii UNICEF încă de la fondare, realizând cu succes numeroase proiecte socio-culturale de mare impact. Proiectul de incluziune socială „Voices” Moldova se află la a patra ediție de la lansare și reunește peste 250 de copii din toate regiunile Republicii Moldova și stânga Nistrului, ce reprezintă diversitatea etnică și socială a Republicii Moldova.

Accesul la spectacolul din 24 iulie va fi disponibil în baza biletului de intrare în Parcul Dendrarium. Copiii până la șapte ani au acces gratuit. Intrarea de pe strada Eugen Coca.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
23,29
Câțiva nori
Umiditate:44 %
Vint:6,17 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău