Concert de Crăciunul pe scena din scuarul Palatului Național

  • 04 Ianuarie 2022 10:29
Concert de Crăciunul pe scena din scuarul Palatului Național

De Crăciun, pe 7 ianuarie, pe scena amenajată în scuarul Palatului Național, toată ziua vor evolua formații folclorice, iar seara va avea loc un recital cu participarea Ansamblului Etnofolcloric „Plăieșii”, Ansamblului Crenguța de Iederă, trupei Via Daca și interpreților Tatiana Turtureanu, Stela Botez, Maria Iliuț, transmite IPN.

Sărbătoarea va începe la ora 10.00. Pe scena Târgului de Crăciun vor evolua formația folclorică „Șezătoarea” din orașul Criuleni  și formația folclorică „Răzășeana” din satul Drăsliceni. De asemenea, vizitatorii se vor bucura de interpretarea ansamblului de cântece și dansuri poloneze de la Casa de Cultură Glodeni „Styrczanskie Dzwoneczki”. Programul va fi continuat de formația folclorică din satul Bulboaca, Anenii Noi, și formația folclorică „Dor de Basarabie”din satul Roșcani, Anenii Noi.

A doua zi de Crăciun, în scuarul Palatului Național, de la ora 12.00, vor evolua orchestra de muzică populară „Rapsozii Cimișliei” și formația folclorică „Busuioc moldovenesc”. De la ora 17.00, publicul se va bucura de interpretarea Fanfarei Poliției de Frontieră, iar de la ora 18.00, va avea loc un recital de Cristofor Aldea-Teodorovici Band.

În ultima zi a Târgului de Crăciun, pe 9 ianuarie, vizitatorii se vor putea bucura, de la ora 13.00, de evoluarea colectivelor populare „Mugurașii”, „Teiuș”, „Cusărenii”, „Vatra Satului” și „Busuiocul”, toate din Ocnița. La ora 18.00, pe scenă vor urca Nadia Trohin și Cătălin Josan, iar la ora 22.00 porțile Târgului de Crăciun se vor închide.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
9,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sun
9
Mon
7
Tue
5
Wed
3
Thu
5
Arhivă Radio Chișinău