Concert de binefacere în susținerea Ucrainei

  • 11 Aprilie 2022 11:37
Concert de binefacere în susținerea Ucrainei

Un concert de binefacere – „Muzica pentru pace” este organizat în data de 15 aprilie la Palatul Republicii, în parteneriat cu Ambasada Ucrainei în Republica Moldova. Este vorba despre o colaborare între artiștii Filarmonicii Naționale și muzicienii invitați din Ucraina. Banii colectați din vânzarea biletelor vor fi donați în susținerea Ucrainei, transmite IPN.

În scenă vor urca Capela Corală Academică Doina, director artistic și prim-dirijor Ilona Stepan. Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor Mihail Agafița. Printre soliști sunt menționați Tatiana Costiuc (soprano), Elena Demirdjean (soprano), Victoria Nichitcenko (soprano), Constantin Moscovici (nai) și Igor Znatokov (saxofon)

Dirijori invitați: Vyacheslav Redya și Vyacheslav Cernuho-Volici. Ambii din Ucraina.

„Venim să bucurăm publicul cu un concert de binefacere dedicat păcii, speranței și bucuriei în toată lumea. Susținem campania „Moldova pentru PACE” și împreună cu artiștii Filarmonicii, cât și a invitaților din Ucraina sperăm să aducem seninătatea primăverii în sufletele ascultătorilor”, se arată într-o postare a Ambasada Ucrainei în Republica Moldova.

Biletele costă 200 de lei și pot fi procurate la casa de bilete (nr. de telefon: 079740275) sau online, pe pagina web a Filarmonicii sau pe Itiket.

Spectacolul începe la ora 18.00.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:65 %
Vint:4,63 m/s
Fri
29
Sat
27
Sun
22
Mon
23
Tue
25
Arhivă Radio Chișinău