Concediat din cauza unui TATUAJ

  • 23 Martie 2015 18:02
Concediat din cauza unui TATUAJ

Un american a fost concediat pentru că avea tatuat numele fostei sale iubite, 'Isis', nume derivat de la o zeiță egipteană, scrie Agerpress.

În contextul actual al luptei împotriva grupării teroriste Statul Islamic, grupare cunoscută și după acronimul ISIS (Islamic State of Iraq and Syria), bărbatul care avea tatuat numele fostei sale iubite s-a trezit fără loc de muncă, neînțelegând ce i se întâmplă.

Sincer, nu știam ce înseamnă acronimul până acum când am aflat, a declarat Kirk Soccorsco pentru canalul News 12 din Long Island, post afiliat CNN.

Bărbatul făcea lucrări demonstrative în cadrul unei campanii de marketing pentru retailerul Home Depot, într-o din filială din Patchogue, New York, și a auzit o conversație despre ISIS, moment în care el a arătat că are un tatuaj cu aceste inițiale, însă era vorba despre numele fostei sale iubite.

Home Depot și compania de marketing din Florida, la care era angajat bărbatul, au întrerupt orice colaborare cu el cerându-i să nu se mai prezinte la magazinul retailerului din Patchogue.

Purtătorul de cuvânt al Home Depot, Stephen Holmes, a declarat pentru News 12 că întreruperea colaborării a avut la bază 'o problemă personală, și nu s-a bazat numai pe tatuaj'.

Kirk Soccorsco a încercat în zadar să explice că nu este terorist și are acel tatuaj de cel puțin patru ani, însă nu mai este într-o relație cu femeia al cărui nume și l-a tatuat.

Sunt supărat, era un loc de muncă bine plătit, a spus Soccorsco, care a mai declarat că ia în calcul să dea în judecată compania Home Depot.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău