Companiile vinicole gata să primească vizitatori de Ziua Națională a Vinului

  • 30 Septembrie 2015 14:20
Companiile vinicole gata să primească vizitatori de Ziua Națională a Vinului

Unsprezece companii vinicole sunt gata să primească vizitatori de Ziua Națională a Vinului, având infrastructura turistică necesară, iar transportul spre acestea va fi gratuit, a anunțat ministrul Agriculturii, Ion Sula.

Formatul Zile Vinului a fost modificat, ca urmare a protestelor care se desfășoară în Piața Marii Adunări Naționale, astfel încât sărbătoarea va avea loc la vinării.

Directorul Oficiului Național al Viei și Vinului, Dumitru Munteanu, a anunțat că în perioada 1-4 octombrie în Aeroport fiecare vizitator va primi câte o sticlă de vin din struguri de Rară Neagră, cu logo-ul Wine of Moldova, precum și hărți, și pliante cu informații despre vinăriile care pot fi vizitate de Ziua Vinului.

Totodată, în preajma scuarului Catedralei din capitală va fi amenajat un ghișeu informativ, iar în fața hotelului Turist de pe bulevardul Gr. Vieru vor fi parcate 13 autocare și 8 microbuze  care vor transporta gratuit doritorii de a vizita vinăriile.  Cheltuielile pentru transport, în valoare de 70 mii lei, vor fi achitate de Oficiul Național al Viei și Vinului.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
4,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău