Compania aeriană româno-moldovenească HiSky va efectua zboruri spre Paris și alte destinații

  • 29 Iulie 08:44
Compania aeriană româno-moldovenească HiSky va efectua zboruri spre Paris și alte destinații

Compania aeriană româno-moldovenească HiSky a anunțat că va opera zboruri din capitala României, București, către Paris, Franța, începând cu 14 octombrie a.c. Despre aceasta relatează platforma regională SeeNews, cu referință la un comunicat al companiei, transmite IPN.

Zborurile de pe aeroportul Henri Coanda din București spre aeroportul Charles de Gaulle din Paris vor fi efectuate de trei ori pe săptămână - luni, miercuri și vineri. Noua destinație va fi disponibilă și pasagerilor din Chișinău, Cluj Napoca, Timișoara, Oradea cu un zbor de conexiune la București.

„HiSky a fost lansată ca o companie aeriană cu servicii complete și ne angajăm să menținem acest statut. [...] Misiunea noastră este să construim relații de afaceri bazate pe transparență și, poate cel mai important, alegem întotdeauna să operam pe aeroporturile principale. Astfel, după ce am început operațiunile pe unul dintre cele mai importante aeroporturi din lume, New York – JFK, pentru destinația Paris am optat doar pentru Charles de Gaulle”, a declarat Iulian Scorpan, conducătorul HiSky.

El a comunicat că luna trecută, HiSky și-a inaugurat ruta București-New York, devenind prima companie aeriană care oferă o legătură directă între România și SUA, după o întrerupere de aproape 21 de ani. Ceva mai devreme, în aprilie, compania aeriană a obținut aprobarea Agenției Canadiene de Transport pentru a opera zboruri regulate tur-retur în această țară nord-americană.

Cu o flotă de opt avioane Airbus, inclusiv o aeronavă cu o capacitate de zbor neîntrerupt de 13 ore, HiSky operează zboruri din capitala Moldovei, Chișinău, și din orașele românești București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Baia Mare și Oradea către destinații internaționale în Europa și SUA, precum și zboruri charter în Asia și Africa.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:0,51 m/s
Tue
21
Wed
21
Thu
24
Fri
24
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău