Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului va decide astăzi în privința admiterii candidaților pentru șefia CNA

  • 15 Iulie 2019 08:02
Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului va decide astăzi în privința admiterii candidaților pentru șefia CNA

Comisia juridică, numiri și imunități a Parlamentului se va întruni luni, 15 iulie 2019, în ședință cu începere de la ora 11.00 pentru a decide în privința admiterii candidaților la concursul pentru șefia Centrului Național Anticorupție (CNA).

Zece persoane au depus dosarele de participare la concurs până vineri, 12 iulie a.c., când a expirat termenul prevăzut pentru aceasta, după cum a scris pe Facebook, președintele comisiei parlamentare, deputatul Blocului ACUM, Sergiu Litvinenco.

Conform Regulamentului privind desfășurarea concursului, în cel mult trei zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a dosarelor, Comisia parlamentară examinează în ședință închisă dosarele și ia decizia cu privire la admiterea candidaților la concurs, a explicat deputatul.

După decizia comisiei privind admiterea candidaților la concurs, dosarele acestora vor fi plasate pe pagina web a parlamentului.

Amintim că  funcția de director al CNA a devenit vacantă acum o lună, după ce fostul șef al instituției, Bogdan Zumbreanu a fost demis de parlament.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău