Comisia Electorală Centrală din Rusia i-a permis Kseniei Sobceak să înceapă strângerea de semnături și campania electorală

  • 26 Decembrie 2017 17:14
Comisia Electorală Centrală din Rusia i-a permis Kseniei Sobceak să înceapă strângerea de semnături și campania electorală

Comisia Electorală Centrală a Rusiei i-a permis prezentatoarei de televiziune Ksenia Sobceak, lansată în alegerile prezidențiale ruse din partea "Inițiativei Civice", să-și deschidă cont special electoral și să înceapă strângerea de semnături și campania sa electorală. Hotărârea a fost luată în timpul ședinței de marți a Comisiei.

Ksenia Sobceak a fost desemnată candidat pentru alegerile prezidențiale ruse în cadrul congresului "Inițiative Civice" din 23 decembrie, iar pe 25 decembrie și-a depus documentele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea în alegeri.

Menționăm că acest cont special electoral trebuie deschis de către toți candidații la alegeri la filiala băncii Sberbank din strada Orujeinaia. Abia apoi, aceștia pot începe faza activă a campaniei electorale, deoarece listele de semnături, materialele electorale și alte activități în scop electoral trebuie plătite din contul electoral. Valoarea contului electoral al unui candidat la alegerile prezidențiale ruse nu poate să depășească 400 de milioane de ruble. Alegerile prezidențiale din Rusia sunt programate să se desfășoare la 18 martie.

Sursa: Rador

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri * Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,52
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:2,57 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău