Comisarul european Dacian Cioloș vine la Chișinău

  • 21 Mai 2014 23:30
Comisarul european Dacian Cioloș vine la Chișinău

Comisarul european pentru afaceri interne, Cecilia Malmström, și comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Dacian Cioloș, vor sosi joi, 22 mai, într-o vizită de două zile în Republica Moldova.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, cei doi oficiali europeni se vor întâlni mâine cu premierul Iurie Leancă, întrevederea trilaterală fiind urmată de o conferință de presă comună.

În prima parte a zilei, Dacian Cioloș va participa la Congresul reprezentanților autorităților locale și va avea o întâlnire cu reprezentanții mass-media. Spre seară, Dacian Cioloș și Cecilia Malmström vor avea o întâlnire cu președintele Nicolae Timofti, și cu președintele Parlamentului, Igor Corman.

Vineri, Dacian Cioloș va efectua o vizită la Comrat, unde va avea o întrevedere cu bașcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal. După aceasta, se va întâlni cu studenții de la Universitatea din Comrat. Seara, eurocomisarul va merge în Costești, Ialoveni, pentru a se vedea cu agricultorii din localitate.

Tot vineri, Cecilia Malmström va participa la forumul public „Femeile pentru o Moldovă europeană”. Ulterior, Prim-ministrul Iurie Leancă și Cecilia Malmström vor susține o prelegere publică la Universitatea de Stat din Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău