Colaborarea dintre Radioul Public din România și Laserul de la Măgurele va continua

  • 17 Septembrie 2018 20:39
Colaborarea dintre Radioul Public din România și Laserul de la Măgurele va continua

Colaborarea dintre Radioul Public și proiectul Laserului de Mare Intensitate de la Măgurele trebuie continuată și fructificată și în viitor, a afirmat președintele director general al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, prezent astăzi la o conferință pe tema modului în care o invenție poate ajunge la public.

El a adăugat că de-a lungul timpului, Radio România a fost aproape de acest proiect, care a reprezentat România și la Expoziția Mondială de la Astana, de anul trecut.

Georgică Severin: Referitor la ce se întâmplă la Măgurele, vom spune că este o bucată de Românie situată cu multe zeci de ani înaintea restului țării, unde se întâmplă lucruri extraordinare și să sperăm că ceea ce are loc aici va constitui o poartă de deschidere pentru ca întreaga Românie să se modernizeze, să se adapteze la noul context în care trăim. Noi, ca un serviciu public de radiodifuziune care ne propunem să informăm și să ne educam concetățenii, trebuie să facem tot ceea ce putem să îi ajutăm, încât românii să afle că aici nu se cheltuie banii inutil, ci orice leu cheltuit aici va avea niște urmări formidabile în viitor.

Sursa: RRA

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
12,18
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău