CNAS reamintește despre activitatea Centrului de Apel

  • 20 Octombrie 2021 13:52
CNAS reamintește despre activitatea Centrului de Apel

CNAS reamintește beneficiarilor despre activitatea Centrului de Apel, care asigură conexiunea operativă a cetățenilor cu persoana potrivită.

Astfel, în cazul în care aveți neclarități sau întrebări cu privire la stabilirea, calcularea sau plata prestațiilor sociale, vă îndemnăm să telefonați la numărul 022 257 777:

- tastând 1 - primiți consultații privind stabilirea, calcularea și plata pensiilor, alocațiilor, ajutoarelor și compensațiilor;

- tastând 2 - pot fi obținute răspunsuri despre stabilirea, calcularea și plata indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă;

- tastând 3 -  se vor acorda consultații privind stabilirea, calcularea și plata indemnizațiilor familiilor cu copii, indemnizațiilor de maternitate și paternitate.

De la lansarea Centrului de Apel al CNAS, cu diferite întrebări ce țin de serviciile prestate de instituție, s-au adresat peste 141,728 mii de persoane. Ținem să menționăm că la toate solicitările a fost acordat un răspuns corect și echidistant în conformitate cu prevederile legislației în vigoare, se arată în comunicat.

Reamintim, Centrul de Apel este disponibil de luni până vineri, între orele 7.30 - 16.00.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:1,54 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău