CNAS: Cum obții servicii de informare și consultanță?

  • 21 Martie 15:25
CNAS: Cum obții servicii de informare și consultanță?

Potrivit CNAS pe pagina oficială pot fi găsite informații operative și utile cu privire la serviciile publice prestate de CNAS pentru cetățeni, inclusiv pentru plătitorii de contribuții de asigurări sociale, precum și informații privind activitatea CNAS.

- Centrul de apel al  CNAS - serviciu de consultanță l-a distanță prin intermediul unui număr de telefon unic.

Operatorii Centrului de apel oferă răspunsuri la întrebări ce țin de stabilirea, calcularea și plata pensiilor și altor prestații sociale, inclusiv întrebări din domeniul înregistrării și evidenței plătitorilor și contribuțiilor de asigurări sociale de stat. Centrul de apel activează de luni până vineri, de la ora 07.30 până la ora 16.00, la numărul unic de telefon 022 257 777.

- Casele Teritoriale de Asigurări Sociale - subdiviziuni ce asigură deservirea și consultarea populației la nivel teritorial

Specialiștii CTAS oferă informații din domeniul asigurărilor sociale de stat, precum și  consultă cetățenii cu privire la stabilirea și reexaminarea pensiilor și altor prestații sociale.

Pentru a primi servicii de informare și consultanță în cadrul CTAS urmează de utilizat serviciul electronic "Programare online la CTAS"care va economisi timpul și resursele cetățenilor.  

Suplimentar, cetățenii se pot informa cu privire la serviciile publice prestate de CNAS, accesând paginile CNAS pe FacebookTelegram și Instagram, pot expedia adresări semnate electronic la adresa: [email protected], sau pe suport de hârtie - prin intermediul oficiului poștal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,06 m/s
Tue
19
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
17
Arhivă Radio Chișinău