CNAS anunță că a transferat 65,6 milioane de lei pentru indemnizații în luna august

  • 22 August 2023 08:59
CNAS anunță că a transferat 65,6 milioane de lei pentru indemnizații în luna august

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) anunță luni, 21 august, că a finanțat ultima tranșă a indemnizațiilor pentru luna august. Potrivit unui comunicat de presă al instituției, este vorba despre indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă, indemnizațiilor de maternitate, indemnizațiilor paternale, indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, dar și alte prestații în valoare totală de 65,6 milioane lei.

Pentru a ridica banii, beneficiarii urmează să se adreseze la instituția bancară unde sunt deserviți sau la orice oficiu poștal din țară, însă după procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay).

Reamintim, că dacă aveți întrebări cu privire la Indemnizațiile adresate familiilor cu copii și indemnizațiile pentru incapacitate temporară de muncă, puteți afla răspunsurile la rubrica Întrebări frecvente  de pe pagina web-oficială a autorității.

Pentru a fi permanent la curent cu cele mai actuale informații, sugerăm să urmăriți pagina oficială www.cnas.gov.md și conturile de Telegram, Facebook și Instagram. De asemenea, puteți contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon 022-257-777, alegând opțiunea necesară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:3,6 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău