CNAS anunță că a finanțat un șir de prestații sociale

  • 11 Noiembrie 16:44
CNAS anunță că a finanțat un șir de prestații sociale

Casa Națională de Asigurări Sociale anunță, că vineri a fost executată finanțarea unui șir de prestații sociale în valoare de 255,6 milioane de lei. Mai exact, au fost finanțate indemnizațiile adresate familiilor cu copii – indemnizațiile unice la nașterea copilului, indemnizațiile pentru îngrijirea copiilor până la vârsta de 2 ani, indemnizațiile pentru creșterea copiilor până la vârsta de 3 ani și indemnizațiile pentru creșterea copiilor gemeni. De asemenea, s-au finanțat și indemnizațiile paternale, dar și cele de incapacitate temporară de muncă, transmite IPN.

CNAS atenționează că, potrivit cadrului legal, indemnizațiile adresate familiilor cu copii se achită pentru luna precedentă. Respectiv, astăzi au fost finanțate indemnizațiile adresate familiilor cu copii pentru luna octombrie.

Totodată, astăzi își pot ridica banii și beneficiarii de compensații destinate participanților la lichidarea avariei de la C.A.E. Cernobîl, indemnizații viagere, ajutor de șomaj și plăți capitalizate.

Deținătorii de card bancar își pot ridica banii de la instituțiile bancare, iar ceilalți beneficiari – din orice oficiu poștal, indiferent de domiciliu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
1,63
Burniță de intensitate joasă
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
1
Fri
2
Sat
2
Sun
2
Mon
2
Arhivă Radio Chișinău