CNAS a transferat banii pentru plata prestațiilor sociale pentru luna septembrie

  • 11 Septembrie 2020 19:53
CNAS a transferat banii pentru plata prestațiilor sociale pentru luna septembrie

1723 milioane de lei au fost transferate de la începutul acestei luni de către Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) pentru plata pensiilor, indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă și a altor prestații sociale, pentru luna septembrie transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă al CNAS, astăzi, 11 septembrie, a fost efectuat transferul pentru plata indemnizațiilor pentru familiile cu copii, indemnizațiilor paternale, ajutorului social, ajutoarelor material, compensațiilor participanților la lichidarea de la Cernobîl, indemnizațiilor viagere sportivilor și antrenorilor.

Sumele cuvenite pot fi ridicate de la orice oficiu poștal din țară, indiferent de locul de domiciliu. Dacă beneficiarul de prestație socială este deținător de card bancar, atunci indemnizația pentru incapacitate temporară de muncă se achită prin card salarial, iar restul prestațiilor sociale – prin card social.

Conform graficului stabilit pentru luna septembrie, săptămâna viitoare vor fi transferați banii pentru ajutorul de șomaj, indemnizațiile de maternitate, pensiile noi stabilite, a doua tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,85
Cer acoperit de nori
Umiditate:72 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău