CNAS a început finanțarea prestațiilor sociale pentru luna august

  • 30 Iulie 2022 15:02
CNAS a început finanțarea prestațiilor sociale pentru luna august

Casa Națională de Asigurări Sociale a început finanțarea prestațiilor sociale, conform graficului stabilit pentru luna august. Prima tranșă a pensiilor și alocațiilor sociale în valoare de 73 de milioane lei a fost transferată, transmite IPN.

Plata tuturor tipurilor de pensii și prestații sociale se face prin modalitatea de plată și prestator de servicii de plată selectate de beneficiari și disponibile în cadrul serviciului guvernamental de plăți electronice (MPay), oferindu-le libertatea și conveniența de a alege orice opțiune.

După procesarea plăților de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului  guvernamental de plăți electronice (MPay) beneficiarii vor putea ridica banii.

CNAS, începând cu anul 2021, utilizează serviciul guvernamental de plăți electronice (MPay) pentru distribuirea prestațiilor sociale.

Pentru informații privind stabilirea, calcularea și plata prestațiilor sociale, persoanele pot contacta Centrul de Apel al CNAS la numărul de telefon: 022 257 777 și accesa pagina web oficială: www.cnas.gov.md.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău