CNAS a anunțat graficul de finanțare a plăților pentru luna iunie

  • 27 Mai 2022 17:56
CNAS a anunțat graficul de finanțare a plăților pentru luna iunie

Casa Națională de Asigurări Sociale a anunțat graficul de finanțare a plăților pentru luna iunie. Finanțarea indemnizațiilor unice la nașterea copilului, indemnizațiilor paternale, indemnizațiilor pentru îngrijirea copilului până la împlinirea vârstei de 2 ani, indemnizațiilor pentru creșterea copilului până la împlinirea vârstei de 3 ani și indemnizațiilor pentru creșterea copiilor gemeni este planificată pentru data de 10 iunie, transmite IPN cu referire la un comunicat de presă emis de CNAS.

La 16 iunie urmează a fi finanțate indemnizațiile de maternitate acordate femeilor asigurate și soțiilor aflate la întreținerea soților asigurați.

După finanțarea plăților, acestea se procesează de către prestatorii de servicii de plată în cadrul serviciului  guvernamental de plăți electronice (MPay), iar ulterior beneficiarii pot ridica mijloacele financiare.

Pentru a obține mai multe informații și consultații privind stabilirea, calcularea și plata indemnizațiilor adresate familiilor cu copii, indemnizațiilor de maternitate și paternale, cetățenii pot suna la numărul de telefon 022 257 777 al Centrului de Apel CNAS.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău