VIDEO | Clubul Bamboo din București a ars din temelii și în 2005

  • 21 Ianuarie 2017 14:03
VIDEO | Clubul Bamboo din București a ars din temelii și în 2005

Clubul Bamboo a mai fost mistuit de flăcări în iunie 2005. Atunci, Cătălin Botezatu, acționar, spunea că focul a fost pus intenționat, dar patronul Joshua Castellano spunea că „singurul vinovat este natura”.

Cu o suprafață de 10.000 metri pătrați, clubul Bamboo avea o scenă construită de aceeași echipă care a ridicat scenele pentru Cirque du Soleil și Moulin Rouge.

Clubul Bamboo a fost fondat în urmă cu 15 ani de Joshua Castellano. Pe pagina sa de Facebook scrie că este proprietarul Bamboo Club București, precum și al Ballrooms București și Le Gaga Bucharest, Le Gaga Mamaia, Bamboo Miami Beach. 

Joshua Castellano s-a retras din acționariat, clubul fiind condus de Ciro Castellano, tatăl lui Vincenzo Castellano, patronul firmei care administrează clubul. 

Din 2005, de când a ars în întregime, clubul a trecut prin multe schimbări, „dezvoltându-se și devenind un deschizător de drumuri în moda cluburilor de noapte în București”, scriu reprezentanții localului. 

Situat pe malul Lacului Tei, clubul a fost distrus complet de flăcări prima dată în 2005, în urma unui incendiu izbucnit pe terasa din lemn a discotecii. Atunci, în mai puțin de o oră, clubul a fost distrus. Avea o suprafață de 4.000 de metri pătrați, fiind format din două clădiri, cu o investiție de 5 milioane de euro. 

„Bamboo Club a fost fondat în 2002 și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din sud-estul Europei, grație unei capacități uimitoare și unui stil unic. Construit să impresioneze prin decor, muzică, dansatori, show-uri. Artiști internaționali cunoscuți care au urcat pe scena clubului Bamboo au stabilit un standard între cluburile de noapte din București, la nivel înalt”, este prezentarea clubului pe pagina de Facebook. 

În 2010, a fost construită o nouă scenă spectaculoasă, de către echipa care a ridicat scena pentru Cirque du Soleil și Moulin Rouge. 

Clubul avea o suprafață de 10.000 metri pătrați, iar scena era înconjurată de scaune pentru VIP-uri, în timp ce DJ-ul își desfășura activitatea în jurul scenei. Arhitectura extravagantă, decorul sofisticat și stilul original au definit clubul Bamboo. 

În urma incendiului din 21 ianuarie 2017, clubul a fost distrus din nou în totalitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:6,17 m/s
Tue
19
Wed
14
Thu
15
Fri
11
Sat
12
Arhivă Radio Chișinău