Cizme de iarnă pentru zece mii de copii din familii defavorizate 

  • 17 Decembrie 2017 19:04
Cizme de iarnă pentru zece mii de copii din familii defavorizate 

Circa zece mii de copii aflați în forme alternative de îngrijire și din familii defavorizate din toate raioanele țării au primit cizme de iarnă. Vineri, 15 decembrie, reprezentanții Fundației Children’s Emergency Relief International din Republica Moldova și ministra sănătății, muncii și protecției sociale, Stela Grigoraș, au distribuit încălțămintea de iarnă copiilor din Orhei, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al MSMPS se menționează că încălțămintea a fost achiziționată în cadrul Proiectului de asigurare a copiilor și tinerilor aflați în forme alternative de îngrijire și a celor din familii defavorizate, cu cizme de iarnă pentru sezonul rece 2017-2018. Astfel, pe parcursul acestui sezon au fost distribuite în jur de zece mii de perechi de încălțăminte în toate raioanele țării.

În raionul Orhei a fost distribuită încălțăminte pentru circa trei sute de copii și tineri aflați în forme alternative de îngrijire și din familii defavorizate,

Începând cu anul 2001 și până în prezent, Fundația CERI a distribuit peste 110 mii de perechi de cizme de iarnă și șosete orfanilor și beneficiarilor din instituțiile rezidențiale din țară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:2,57 m/s
Fri
14
Sat
16
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău