Circulația transportului public din Chișinău va fi sistată în următoarele zile

  • 30 Aprilie 2020 18:40
Circulația transportului public din Chișinău va fi sistată în următoarele zile

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, sâmbătă și duminică, 1-3 mai curent, transportul public municipal, troleibuze și autobuze, va fi sistat.

Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspândirii infecției COVID-19 în rândul locuitorilor municipiului Chișinău.

Totodată, luni, 4 mai, activitatea troleibuzelor și autobuzelor va fi reluată în regim obișnuit, pe durata întregii zile, cu prezența taxatorilor și achitarea biletului de călătorie.

De asemenea, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a infecției COVID-19, începând cu data de 4 mai , în mijloacele de transport în comun din municipiul Chișinău, devine obligatorie acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare).

„Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi drept temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate”, atenționează municipalitatea, într-un comunicat. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
10,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:7,2 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
7
Mon
9
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău