Circulația este sistată în PMAN, în contextul evenimentelor care se derulează de Ziua Națională a Vinului. Recomandările Poliției

  • 07 Octombrie 2023 10:45
Circulația este sistată în PMAN, în contextul evenimentelor care se derulează de Ziua Națională a Vinului.
Recomandările Poliției

În perioada 7 – 8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală, dar și pe întreg teritoriul țării, vor fi desfășurate manifestări cultural-artistice consacrate sărbătorii „Ziua Națională a Vinului”, ediția 2023.

În acest context, Poliția Republicii Moldova solicită tuturor participanților la trafic să manifeste maximă prudență și atenție.

Polițiștii de patrulare vor dirija fluxul participanților la trafic și vor redirecționa deplasarea transportului pentru a nu admite crearea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere.

Poliția recomandă cetățenilor care vor fi prezenți la sărbătoarea „Ziua Națională a Vinului”, din alte localități ale țării, să parcheze mașinile personale în locurile special amenajate, iar locuitorii municipiului să circule cu transportul public, pentru a nu aglomera traficul rutier.

Amintim că până la 9 octombrie, ora 05:00, va fi sistată circulația rutieră în PMAN, în perimetrul străzilor Mitropolit G.Bănulescu-Bodoni și strada Alexandr Pușkin, cu redirecționarea transportului pe străzile adiacente.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
10,52
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău