Cipru - Două persoane arestate după furtul unei urne cu cenușă

  • 30 Decembrie 2019 19:20
Cipru - Două persoane arestate după furtul unei urne cu cenușă

Un bărbat și o femeie au fost arestați, luni, în Cipru, sub acuzația că ar fi furat urna conținând cenușa unui tânăr suedez, adusă de părinții săi pe insula mediteraneană pentru a o dispersa, transmite AFP care citează surse din poliție, preluat de Agerpres.

Cenușa lui Dennis Bebnarz, care a murit la vârsta de 19 ani într-un accident de mașină, în Suedia, se afla într-o urnă în portbagajul mașinii închiriate de părinții săi și a fost furată în timp ce aceștia luau masa la un restaurant.

Urna a fost recuperată la puțin timp după furt, însă a fost desfăcută și o parte din cenușa tânărului lipsește, conform mai multor publicații locale.

"Ne este imposibil să sărbătorim Crăciunul acasă, fără fiul nostru", a declarat pentru BBC mama lui Dennis, Kinga Bebnarz, de naționalitate poloneză. "Ne-am dorit să mergem într-un loc mai cald, pentru a încheia acest an tragic din viața noastră", a adăugat ea.

O femeie în vârstă de 35 de ani și un bărbat de 44 de ani au fost duși luni în fața unei instanțe din Limassol (sud-vest) și au fost plasați în arest pentru patru zile, fiind principalii suspecți în acest ciudat caz de furt.

Poliția cipriotă a asigurat că cenușa tânărului suedez va fi returnată cât mai repede părinților săi, fără a oferi și alte detalii. 

Sursa:Agerpres

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,57 m/s
Sun
6
Mon
9
Tue
12
Wed
15
Thu
12
Arhivă Radio Chișinău