Cine sunt noii vicepreședinți ai PDM

  • 15 Februarie 2020 17:50
Cine sunt noii vicepreședinți ai PDM

Consiliul Politic Național al PDM s-a întrunit astăzi în ședință, la care au fost vicepreședinții formațiunii și Biroul Executiv. În calitate de vicepreședinți ai PDM au fost votați: Violeta Ivanov, Ludmila Guzun, Igor Vremea, Eugeniu Nichiforciuc, Ruxanda Glavan, Monica Babuc, Vladimir Andronache, Nicolae Ciubuc, Vasile Bîtcă, Valentina Buliga și Alexandru Cauia. „Vicepreședinții vor forma un Guvern din umbră și vor fi responsabili de domeniile de activitate ale ministerelor”, se aratăîntr-un comunicat al formațiunii.

În aceeași sedință, președintele PDM, Pavel Filip, a prezentat raportul de activitate al formațiunii în perioada decembrie-februarie 2020 și a fost pus în discuție conceptul de resetare a PDM. Potrivit comunicatului, viziunea de reformare a partidului se bazează pe 4 piloni principali: fiecare membru trebuie să știe că părerea lui este luată în calcul și că el este consultat, deciziile importante vor fi consultate inainte de a fi aprobate de către forurile de conducere,  toți membrii partidului din teritoriu să cunoască despre activitățile și care este poziția formațiuni pe anumite subiecte, fiecare membru PDM să fie mândru de cei care îl reprezintă și fiecare să cunoască ce viziunea, valorile partidului și liniile doctrinare: Partidul Democrat este bazat pe doctrina social-democrată de sorginte europeană.

Președintele PDM, Pavel Filip a menționat că de ani de zile Partidul Democrat a asigurat echilibrul pe scena politică și nu a existat și nici nu poate exista nicio guvernare eficientă fără participarea Partidului Democrat.

„Sunt ferm convins că următoarea guvernare în Republica Moldova va fi neapărat cu PDM. Trebuie să demonstrăm că suntem puternici, profesioniști și parteneri serioși și credibili. Partidul Democrat este singurul care poate schimba viața oamenilor spre bine, este singurul care aduce FAPTE, NU VORBE”, a conchis Pavel Filip.

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Mon
17
Tue
20
Wed
21
Thu
18
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău