Cine minte? Ce spune Kremlinul despre convorbirea telefonică dintre Putin și Elton John

  • 16 Septembrie 2015 10:46
Cine minte? Ce spune Kremlinul despre convorbirea telefonică dintre Putin și Elton John

După ce, luni, 14 septembrie, cântărețul Elton John a scris pe o rețea de socializare că președintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat personal pentru a discuta pe marginea legislației stricte a Moscovei vizavi de minoritățile sexuale, marți, un purtător de cuvânt al liderului de la Kremlin a declarat că o astfel de discuție nu a avut loc.Purtătorul de cuvânt al lui Putin…

După ce, luni, 14 septembrie, cântărețul Elton John a scris pe o rețea de socializare că președintele rus, Vladimir Putin, l-a sunat personal pentru a discuta pe marginea legislației stricte a Moscovei vizavi de minoritățile sexuale, marți, un purtător de cuvânt al liderului de la Kremlin a declarat că o astfel de discuție nu a avut loc.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin a spus, marți, într-o conferință de presă, conform ContactMusic: "Putin nu a avut vreo conversație cu Elton John. În plus, nici nu am primit vreo cerere pentru vreo întrevedere".

Oficialul a adăugat, făcându-i pe fanii lui Elton John să fie și mai confuzi: "Președintele a fost întotdeauna deschis legat de discuțiile pe marginea drepturilor omului. Președintele, sunt sigur, va fi gata să-l întâlnească pe Elton John, dacă va exista o astfel de cerere".

Luni, cântărețul britanic postase pe Instagram o fotografie cu Vladimir Putin, anunțând că liderul de la Kremlin l-a sunat personal. A însoțit fotografia de un comentariu: "Mulțumesc președintelui Vladimir Putin pentru că m-a contactat și am vorbit la telefon azi. Abia aștept să ne întâlnim față în față pentru a discuta despre drepturile la egalitate ale comunității LGBT din Rusia".

Artistul dezvăluise într-un interviu, în weekend, că speră să-l întâlnească pe liderul de la Kremlin, amintind că a mai încercat să facă posibilă o astfel de întrevedere în 2014.

Elton John, care este homosexual declarat, a inclus de mai multe ori Rusia în turneele sale internaționale, iar în timp ce se afla la St. Petersburg, anul trecut, a criticat public legislația locală vizavi de "propaganda gay".

Sursa: ziare.com

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Ceață
Umiditate:98 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Fri
21
Arhivă Radio Chișinău