Cine este PRIMARUL interimar al Bucureștiului?

  • 16 Septembrie 2015 11:38
Cine este PRIMARUL interimar al Bucureștiului?

Reprezentatul UNPR Ștefănel Dan Marin a fost ales de Consiliul General al Municipiului București în funcția de primar interimar, după ce Sorin Oprescu a fost suspendat.

Reprezentatul UNPR Ștefănel Dan Marin este primar general interimar al Capitalei.

El a fost ales în marți seară de Consiliul General al Municipiului București.

Ștefănel Dan Marin a declarat că cele două grupuri mari din Consiliul General, PSD și PNL, nu au dorit să preia conducerea executivă a Primăriei Capitalei și de aceea s-a ajuns la un consens politic, pentru a nu se bloca activitatea unor instituții ce țin de primărie.

"Sunt problemele celor două regii autonome. Fiecare dintre ele au fost, pur și simplu, uitate. Nimeni nu a vrut să se ocupe, s-au dezvoltat total alte planuri, în timp ce marea majoritate a bucureștenilor stau și se întreabă în fiecare zi dacă transportul va mai funcționa a doua zi, dacă caloriferele se vor mai încălzi iarna. Altfel, putem identifica probleme legate de siguranța cetățeanului.

"Problema salubrizării iar este o problemă importantă. În momentul de față este un vid de cunoaștere în ceea ce privește situația financiară a primăriei, tocmai de aceea una dintre primele măsuri pe care le voi lua este să fac o auditare externă", a spus Ștefănel Dan Marin.

Sorin Oprescu, aflat în arest preventiv, a fost suspendat din funcția de primar general, printr-un ordin al prefectului Capitalei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:95 %
Vint:1,54 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău