Cinci școli cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană au primit cărți

  • 26 Aprilie 2018 15:18
Cinci școli cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană au primit cărți

Primele loturi de cărți în limba română, franceză și engleză, colectate în cadrul campaniei „O carte pentru educația ta” cu genericul „Donează o carte, investește în viitor”, au fost donate ieri școlilor cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană pentru a fi utilizate în procesul educațional.

Potrivit unui comunicat al Biroului politici de reintegrae, beneficiari sunt elevii de la liceele teoretice „Evrica” or. Râbnița,  „Ștefan cel Mare” s. Doroțcaia, „Mihai Eminescu” or. Dubăsari, gimnaziile din Corjova și Roghi.

Acest eveniment a fost posibil grație implicării persoanelor fizice, organizațiilor neguvernamentale și de tineret, mediului universitar și responsabililor din Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

În zilele următoare, donații de carte vor primi și instituțiile de învățământ din or. Bender și or. Tiraspol.

La 31 martie 2018 a luat sfârșit campania „O carte pentru educația ta” cu genericul „Donează o carte, investește în viitor”, lansată pe 15 februarie curent de Biroul politici de reintegrare. Scopul campaniei a constat în colectarea de materiale didactice pentru a sprijini profesorii, elevii și copiii de la școlile moldovenești din regiunea transnistreană cu donații de cărți, manuale și literatură de specialitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău