Chișinău | O porțiune din strada Bănulescu-Bodoni va fi închisă

  • 04 Noiembrie 2016 11:16
Chișinău | O porțiune din strada Bănulescu-Bodoni va fi închisă

Traficul rutier de pe strada Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada București, va fi sistat sâmbătă, 5 noiembrie, între orele 7.00 și 11.00. Suspendarea traficului are loc în legătură cu desfășurarea lucrărilor de defrișare și curățare a arborilor, transmite IPN.

Cât timp vor dura lucrările, troleibuze de pe rutele nr. 7, 24 și 25 vor circula doar până la bulevardul Renașterii Naționale (Circ). Ruta nr. 10 se divizează în două: prima – de la bulevardul Moscova până la bulevardul Renașterii Naționale (Circ); iar a doua – de la strada Miorița până la strada București. Ruta nr. 29 se modifică după cum urmează: de pe strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Mihai Viteazul și în continuare pe traseul stabilit. Ruta nr. 4 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Constantin Negruzzi pe strada Ciuflea, strada București și în continuare pe traseul stabilit.

Autobuzele de pe ruta nr. 11 se modifică după cum urmează: de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada V. Alecsandri, strada București, strada Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău