Chiril Gaburici, la discuții cu organizatorii protestului

  • 04 Mai 2015 08:13
Chiril Gaburici, la discuții cu organizatorii protestului

Prim-ministrul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, va discuta astăzi cu organizatorii acțiunilor de protest de ieri despre revendicările acestora.

”Este în interesul guvernului să soluționeze criza din sistemul financiar-bancar, să stabilizeze situația economică în țară, inclusiv să facă public raportul Kroll”, se arată într-un comunicat al Guvernului. Potrivit comunicatului, în seara zilei de ieri, prim-ministrul a convocat o ședință de lucru cu instituțiile responsabile de asigurarea ordinii publice privind situația social-politică din țară.

La ședință au participat miniștri,  conducători ai organelor de drept, cărora le-a solicitat să se expună pe marginea unor posibile provocări și riscuri de destabilizare a situației în țară.

La finalul ședinței premierul a făcut apel la calm  a subliniat necesitatea menținerii stabilității în țară și respectării intereselor cetățenilor. Ieri, potrivit observatorilor, aproximativ 40 de mii de persoane au participat la un miting de proteste organizat de Platforma Civică Demnitate și Adevăr împotriva guvernării.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:63 %
Vint:3,09 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău