Cetățenii moldoveni pot călători în Grecia dacă dispun de certificat de vaccinare sau test negativ la COVID-19

  • 02 Iulie 2021 16:35
Cetățenii moldoveni pot călători în Grecia dacă dispun de certificat de vaccinare sau test negativ la COVID-19

Cetățenii moldoveni pot călători în Grecia, inclusiv în scopuri turistice, în baza certificatului de vaccinare sau a testului molecular negativ Covid-19, obținut cu cel mult 72 ore înainte de voiaj. Anunțul a fost făcut de Ambasada Republicii Moldova în Grecia, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ambasadei, în Monitorul Oficial al Republicii Elene din 1 iulie curent a fost publicată prevederea că cetățenii moldoveni pot călători în Grecia inclusiv în scopuri turistice în baza certificatului de vaccinare sau testului molecular negativ Covid-19 obținut cu cel mult 72 ore înainte de voiaj, menționează sursa citată.

Anularea restricțiilor este valabilă până la următoarea publicare în Monitorul Oficial al Republicii Elene, pe data de 8 iulie 2021.

Tot la 1 iulie, Uniunea Europeană a actualizat lista țărilor-terțe, rezidenții cărora nu ar trebui să fie afectați de restricțiile temporare aplicate în contextul pandemiei Covid-19 la frontierele externe ale UE în ceea ce privește călătoriile neesențiale. Republica Moldova a fost inclusă în această listă.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:1,54 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău