Cererea de convocare a Biroului Permanent al Parlamentului și moțiunea simplă împotriva activității MAI, semnate de PAS și Platforma DA

  • 12 Octombrie 2020 14:09
Cererea de convocare a Biroului Permanent al Parlamentului și moțiunea simplă împotriva activității MAI, semnate de PAS și Platforma DA

Deputații Platformei Demnitate și Adevăr și ai Partidului Acțiune și Solidaritate au semnat cererea de convocare a Biroului Permanent al Parlamentului și moțiunea simplă împotriva activității Ministerului Afacerilor Interne.

Totuși, mai este necesară o semnătură, dar deputații Partidului Democrat nu ar fi răspuns apelului celor două formațiuni, după cum a scris pe Facebook, parlamentarul Dinu Plîngău, de la Platforma DA.

El amintit că subiectul ce urmează a fi discutat este legat de răpirea celor patru cetățeni moldoveni de către trupele paramilitare din regiunea transnistreană.

”Doi încă se află în beciuri și sunt supuși unui tratament inuman și degradant, despre drepturile omului nici nu putem discuta. Unuia dintre acești 4 deja i s-au adus învinuiri pentru așa-numita ,,trădare de patrie”, a subliniat Dinu Plîngău.

Deputatul a mai anunțat că nu-l poate găsi pe Denis Ulanov, de la Partidul Șor, care este membru al Biroului Permanent, pentru a-l ruga să semneze cererea de convocare a Biroului permanent și a discuta cu MAI și SIS despre această situație.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău