Centrele multifuncționale Șoldănești, Telenești și Taraclia vor presta inclusiv servicii de documentare a conducătorilor auto

  • 12 Iunie 2023 13:35
Centrele multifuncționale Șoldănești, Telenești și Taraclia vor presta inclusiv servicii de documentare a conducătorilor auto

Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat astăzi,. 12 iunie, că începând cu luna curentă, în centrele multifuncționale Șoldănești, Telenești și Taraclia vor fi prestate inclusiv serviciile de documentare a conducătorilor auto și înmatriculare a vehiculelor.

În centrele multifuncționale nominalizate vor fi prestate inclusiv servicii de documentare a conducătorilor auto și înmatriculare a vehiculelor, conform următorului grafic: CM Telenești (str. 31 August 1989, 18) începând cu data de 12 iunie; CM Șoldănești (str. 31 August 1989, 7), începând cu data de 15 iunie; CM Taraclia (str. Ștefan cel Mare, 32), începând cu data de 19 iunie.

Potrivit ASP, serviciile menționate erau prestate în birourile de înmatriculare a transportului și documentare a conducătorilor auto, aflate la alte adrese, cu competențe limitate, iar cetățenii erau puși în situația de a se deplasa la diferite subdiviziuni structurale, inclusiv situate în diferite localități pentru acoperirea întregii game de servicii.

„În același context, anunțăm că urmare a migrării serviciilor prestate de către Biroul de înmatriculare a transportului și calificare a conducătorilor auto din Rezina în Centrul multifuncțional Șoldănești, acesta își sistează activitatea începând cu data 15 iunie, iar solicitații vor fi deserviți în Centrul multifuncțional nominalizat”, rezumă Agenția Servicii Publice.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:27 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
15
Mon
18
Tue
19
Arhivă Radio Chișinău