Celelalte Cuvinte prezintă vineri piese de pe viitorul album

  • 23 Noiembrie 2015 10:41
Celelalte Cuvinte prezintă vineri piese de pe viitorul album

Celelalte Cuvinte concertează, vineri, la Hard Rock Cafe, într-un eveniment ce va fi mai degrabă 'o repetiție cu public', în cadrul căruia trupa își va prezenta o parte dintre compozițiile ce vor fi incluse pe noul album, informează AGERPRES.

'Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care și-a obișnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc, drept urmare trupa dorește ca noile piese să se audă întâi de pe scenă și să fie receptate de către fani înainte de a fi înregistrate'.

Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul de anul acesta din București, trupa revenind în Capitală după o absență de o jumătate de an.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special.

Fanii trupei vor avea ocazia să asculte atât melodii noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de rezistență din repertoriul trupei ca 'Zmeie', 'Scrisori iubite', 'Dacă vrei', 'Iarbă prin păr', 'Un sfârșit e un început'. Vor fi oferite publicului și piese cântate mai rar - 'Lupii' sau 'Se lasă rău'.

'Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca 'Muza mea' și 'Astă lume'. Pentru noi concertul reprezintă o repetiție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei', declară Călin Pop, citat în comunicat.

Biletele pentru show-ul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - magazinul Muzica, agențiile Perfect Tour, magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say - partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău