Cele mai furate obiecte din hoteluri în 2023

  • 09 Februarie 19:06
Cele mai furate obiecte din hoteluri în 2023

Nu doar săpunurile și loțiunile de corp sunt preferate de turiști pentru a le lua ca amintire din hotelurile în care sunt cazați. Wellness Heaven, un ghid german pentru spa-uri și hoteluri de lux, a chestionat 1.376 de manageri de hotel pentru a afla ce articole sunt cel mai des furate de oaspeți, scrie Agenția de presă Rador.

Se pare că majoritatea oaspeților hotelurilor de lux nu se pot sătura de răsfățul pe care îl primesc în timpul șederii lor, așa că pleacă în bagaje cu prosoapele și halatele de baie, mai mult de jumătate dintre manageri susținând că aceste facilități sunt furate cel mai des.

Însă oaspeții mai fură relativ frecvent din camerele lor și umerașe, pixuri, produse cosmetice, baterii și tacâmuri sau cafetiere. Aproximativ un sfert din clienți au furat tablouri și alte opere de artă, dar acest lucru variază în funcție de cât de luxos este spațiul de cazare.

Există șanse mai mari ca o operă de artă să fie sustrasă dintr-un hotel de 5 stele decât din unul de 4 stele. De asemenea, tabletele ajung în bagajele oaspeților de șase ori mai des în hotelurile de 5 stele decât în ​​cele de 4 stele.

Există însă și oaspeți mai îndrăzneți care au plecat cu televizoare sau saltele. Angajații hotelieri cred că aceste furturi au loc pe timpul nopții, când lifturile care duc la parcare sunt în mare parte goale.

Printre cele mai ciudate obiecte furate sunt accesoriile de baie. Potrivit site-ului Wellness Heaven, oaspeții au reușit să fure de exemplu un cap de duș, un duș cu hidromasaj, un capac de toaletă, o conductă de scurgere și chiar o chiuvetă întreagă, după cum a raportat un hotel din Berlin.

Și poveștile nu se termină niciodată. La un hotel din Anglia, un oaspete a sustras numărul de pe ușa camerei sale, la un hotel din Franța, un oaspete a fost prins încercând să fure un cap îmbălsămat de porc mistreț, iar la un hotel de lângă Salzburg, Austria, un turist a furat băncile de lemn dintr-o saună.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
18,29
Cer senin
Umiditate:39 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău