Cel puțin trei persoane au murit în urma unor explozii în Fâșia Gaza

  • 28 August 2019 08:12
Cel puțin trei persoane au murit în urma unor explozii în Fâșia Gaza

Cel puțin trei persoane au murit și mai multe au fost rănite în urma unor explozii produse marți la două puncte de control ale Poliției din Fâșia Gaza, a anunțat Ministerul de Interne din Gaza, condus de Hamas, potrivit Reuters, scrie Mediafax.ro

Cele trei persoane decedate erau polițiști, după cum a informat Ministerul, care a și decretat stare de urgență în Fâșia Gaza după aceste atacuri.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Eyad Al-Bozom, a declarat că forțele de ordine fac progrese în anchetă, dar nu a oferit detalii suplimentare. „Mâinile păcătoase care au comis această crimă nu vor scăpa de pedeapsă”, a declarat Bozom.

Prima explozie s-a petrecut în timp ce o motocicletă trecea pe lângă unul dintre punctele de control. Doi ofițeri au fost uciși, iar un palestinian a fost rănit, însă nu este clar dacă persoanele aflate pe motocicletă au avut vreo implicare. Cea de-a doua explozie s-a petrecut la mai puțin de o oră și a dus la moartea unui polițist și la rănirea mai multor persoane aflate în zonă, potrivit aceleiași surse.

 Un purtător de cuvânt al Armatei Israeliene a declarat că nu are informații referitoare la implicarea Israelului în aceste atacuri.

Sursa:Mediafax.ro

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:0 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
10
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău