Cel puțin șapte turiști au fost răniți în urma unor căderi de stânci pe o plajă din Grecia

  • 13 Septembrie 2018 18:02
Cel puțin șapte turiști au fost răniți în urma unor căderi de stânci pe o plajă din Grecia

Cel puțin șapte persoane au fost rănite joi în Grecia, în urma unei căderi de stânci produsă pe plaja Navagio de pe insula Zakintos, informează autoritățile elene.

Rănile nu sunt amenințătoare de moarte, au precizat oficialii Pazei de Coastă și oficialii brigăzii de pompieri. Nu au fost persoane date dispărute, dar autoritățile elene au trimis elicoptere care survolat zona și navele Pazei de Coastă pentru a cerceta apele din jurul plajei, în caz că ar exista persoane prinse sub stânci.

"Până acum nu am găsit nicio persoană blocată sun stânci, dar continuăm cercetările", a declarat un oficial grec. Populara plajă Navagio, care este înconjurată de stânci înalte și pe care se află o epavă, nu este accesibilă decât de pe mare. Imaginile video pe website-ul ziarului elen "Proto Tema" arată cum turiștii fug panicați în momentul în care o uriașă bucată de stâncă s-a desprins și s-a prăbușit în mare, aproape de mal. Două ambarcațiuni de mici dimensiuni s-au răsturnat din cauza valurilor generate de stâncă.

O turistă cehă a suferit răni la spate și a fost dusă la spital. Alte șase persoane, printre care și doi copii, au primit îngrijiri medicale pentru răni ușoare, a declarat un oficial din Zakintos.

Sursa: Rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:41 %
Vint:4,63 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
9
Wed
15
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău