Cel puțin 24 de persoane ucise într-un atac cu bombă în Afganistan. A avut loc în timp ce președintele se adresa mulțimii

  • 17 Septembrie 2019 13:25
Cel puțin 24 de persoane ucise într-un atac cu bombă în Afganistan. A avut loc în timp ce președintele se adresa mulțimii

Cel puțin 24 de persoane și-au pierdut viața într-un atac cu bombă în nordul Afganistanului, în timpul unei demonstrații electorale pentru președintele Ashraf Ghani.

Apoi a avut loc o a doua explozie, în capitala Kabul, în fața clădirii Ministerului Apărării. Președintel Ghani se adresa mulțimii strânse pentru evenimentul electoral. Potrivit rapoartelor, el abia începuse să vorbească atunci când o bombă a explodat la intrarea în complex.

Este posibil ca aceasta să fi fost atașată unui vehicul de securitate. Oficialii de la spitalul unde au fost îngrijiți răniții și au fost duse victimele au afirmat că printre cei decedați se numără femei și copii. Președintele nu a fost rănit. A doua explozie, din Kabul, a avut loc o oră mai târziu. Nu este cunoscut autorul atacurilor petrecute cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
9,96
Ploaie ușoară
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău