Cel puțin 16 oameni au murit într-un incendiu la un club de noapte din Camerun

  • 23 Ianuarie 2022 14:44
Cel puțin 16 oameni au murit într-un incendiu la un club de noapte din Camerun

Un incendiu provocat accidental de focuri de artificii a dus la moartea a cel puțin 16 persoane în noaptea de sâmbătă spre duminică într-o discotecă dintr-un cartier de lux din Yaoundé, capitala Camerunului, a anunțat guvernul, transmite DIGI24.ro.

Potrvit sursei citate, drama survine în contextul în care Camerunul găzduiește Cupa Africii pe Națiuni, principala competiție a fotbalului african.

A izbucnit un „incendiu accidental”, iar „primul bilanț este de 16 morți și opt răniți grav”, a precizat Ministerul Comunicațiilor într-un comunicat scris,citat de AFP, potrivit Agerpres.

Flăcările au izbucnit în sala principală a Liv's Night Club, club de noapte situat în cartierul Bastos, unde se află în special case de lux, ambasade și reședințe ale diplomaților.

„Drama a fost cauzată de deflagrații provenite de la focurile de artificii folosite în astfel de locuri, care au ars în primul rând plafonul edificiului, ceea ce a dus la două explozii puternice, provocând panică și o busculadă”, a adăugat ministerul.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:38 %
Vint:5,14 m/s
Sun
9
Mon
9
Tue
10
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău