Cel mai spectaculos drum din România, Transalpina, redeschis

  • 16 Mai 2018 14:19
Cel mai spectaculos drum din România, Transalpina, redeschis

Circulația rutieră pe DN 67C – Transalpina, s-a redeschis, miercuri, astfel că cel mai înalt și spectaculos drum din România poate fi traversat cu mașina, însă deocamdată numai în timpul zilei și cu restricții de viteză, transmite MEDIAFAX. 

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu au anunțat că circulația rutieră pe DN 67C, care leagă județele Alba, Vâlcea, Hunedoara și Gorj pe traseul montan, a fost redeschisă miercuri, însă accesul mașinilor este permis numai pe timpul zilei, între orele 08.00-20.00.

”S-a deschis Transalpina, Drumul Regelui. Se circulă. E adevărat, acum este mai frig, este ceață, dar, în câteva zile, conform prognozei, va fi soare și va și mai frumos pe acest drum. Condițiile de trafic sunt clare. 3,5 tone, doar pe timpul zilei, de la 08.00 la 20.00 și cu viteza de 30 kilometri pe oră. Cu siguranță că vom respecta cu toții, și noi, și participanții la trafic, aceste restricții, cu siguranță ne vom bucura de o vară cu mulți turiști care vor veni să vadă aceste zone”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Tudor, directorul Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Potrivit acestuia, o comisie formată din reprezentanți ai Drumurilor Naționale, ai Poliției, ai Salvamontului, și de la ISU a verificat drumul. Comisia a stabilit că, deși mai sunt aspecte de soluționat, acestea nu pun probleme legate de siguranța în trafic.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,57 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău