Cea de-a XX-a ediție a „Vernisajului Vinului” va fi dedicată vinurilor, spumantelor și divinurilor

  • 14 Decembrie 2023 11:46
Cea de-a XX-a ediție a „Vernisajului Vinului” va fi dedicată vinurilor, spumantelor și divinurilor

„Vernisajul Vinului” revine cu cea de-a XX-a ediția. Ediția de iarnă a emblematicului eveniment va avea loc în data de 15 decembrie, în incinta Palatului Republicii.

Ceremonia de inaugurare a „Vernisajului Vinului” va avea loc începând cu ora 18:30, iar cu un cuvânt de salut vor fi prezenți: Ștefan Iamandi, Director al  Oficiului Național al Viei și Vinului Vladimir Bolea, Ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare Andrian Digolean, secretar de stat Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare, Elizaveta Breahnă, președintele Concursului „Wine of Moldova Contest”, se arată în comunicatul qubo.md.

La ediția curentă, peste 70 de vinificatori reuniți sub umbrela brandului de țară „Vinul Moldovei. O legendă vie” vor expune publicului peste 400 de vinuri. La fel, evenimentul va găzdui tradiționalul  „Salon Divin”, o secțiune specială dedicată distilatelor de vinuri moldovenești.

Evenimentul este organizat de Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), cu susținerea USAID Moldova, prin Proiectul de Competitivitate și Reziliență Rurală în Moldova (PCRR).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Wed
25
Thu
23
Fri
21
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău