Ce spune SPPS despre acordarea serviciilor de pază și protecție deputatului Ștefan Gațcan

  • 09 Iulie 2020 08:50
Ce spune SPPS despre acordarea serviciilor de pază și protecție deputatului Ștefan Gațcan

Serviciul de Protecție și Pază de Stat (SPPS) vine cu unele precizări referitor la acordarea serviciilor deputatului Ștefan Gațcan.

În conformitate cu prevederile art.6 alin. (3) al Legii nr.134/2008 cu privire la SPPS, începând cu 01 iulie 2020, Serviciul asigură protecția și paza deputatului Ștefan Gațcan.

„Prin urmare, instituția întreprinde întreg spectrul de măsuri ce se impun în vederea asigurării protecției persoanei beneficiare de protecție de stat, membrilor lui de familie, precum și a sediilor de lucru și a reședințelor acestuia. În același context, având în vedere specificul activității, Serviciul de Protecție și Pază de Stat nu este în măsură de a oferi alte detalii privind formele, metodele și planurile de asigurare a protecției demnitarului vizat, or divulgarea acestora atrage după sine răspunderea conform legislației”, se arată în comunicatul instituției. 

Menționăm că nu nu se știe exact dacă Ștefan Gațcan a revenit din România. În acleși timp, angajați ai SPPS au fost văzuți în fața blocului unde locuiește deputatul. 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
14,96
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:2,06 m/s
Fri
11
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Arhivă Radio Chișinău