Ce spune Poliția din Londra despre moartea cântăreței Sinead O'Connor

  • 27 Iulie 2023 16:05
Ce spune Poliția din Londra despre moartea cântăreței Sinead O'Connor

Poliția Metropolitană din Londra a anunțat, joi, că moartea cântăreței Sinead O'Connor nu este considerată suspectă, relatează BBC. Artista, în vârstă de 56 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență în casa ei din Londra și a fost declarată decedată la fața locului, precizează autoritățile.

„Poliția a fost chemată miercuri, 26 iulie, la ora 11:18, pentru a anunța că o femeie este în stare de inconștiență la o adresă rezidențială. Ofițerii s-au prezentat și o femeie în vârstă de 56 de ani a fost declarată decedată la fața locului”, a precizat Poliția metropolitană într-un comunicat citat de Reuters, potrivit Digi24.

„Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, se adaugă în document. Artiști din întreaga lume au reacționat la aflarea veștii. Michael Stipe, solistul trupei REM, muzicianul american Tori Amos și cântărețul irlandez Shane MacGowan s-au numărat printre cei care i-au adus cântăreței un omagiu pentru onestitatea feroce, prezența intensă și spiritul fără compromisuri.

Cântăreața a devenit celebră în întreaga lume în 1990, pentru interpretarea melodiei „Nothing Compares 2 U”. O'Connor - care a avut un palmares de zece albume, iar Nothing Compares 2 U a fost single-ul nr. 1 pe plan mondial în Billboard Music Awards în 1990 - a primit mai devreme în acest an premiul inaugural pentru album clasic irlandez - Classic Irish Album - în cadrul RTE Choice Music Awards. O'Connor s-a născut într-o familie cu probleme la Dublin, pe 8 decembrie 1966.

Mai târziu în viață, ea a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală din cauza faptului că mama ei a abuzat-o fizic și sexual în copilărie.

Ultimul mesaj pe Twitter al cântăreței, postat cu doar câteva zile înaintea morții sale, era despre cât de mult îi este dor de fiul ei, Shane O'Connor, care a murit ianuarie 2022, și că se simte „pierdută” fără el.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
12
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău