Ce spun reprezentanții regimului de la Tiraspol despre schimbarea guvernului de la Chișinău

  • 14 Noiembrie 2019 16:43
Ce spun reprezentanții regimului de la Tiraspol despre schimbarea guvernului de la Chișinău

Reprezentanții regimului separatist de la Tiraspol speră că procesul de negocieri și îndeplinirea angajamentelor asumate de autoritățile de la Chișinău "își vor menține dinamica pozitivă, indiferent de componența coaliției de guvernare".

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta a declarat „ministrul de externe” din stânga Nistrului, Vitali Ignatiev, la întrevederea de joi cu șeful Misiunii OSCE în R. Moldova, Claus Neukirch.

El consideră că "mandatul reprezentanților politici rămâne același" și și-a exprimat speranța că părțile "nu vor pierde timpul în legătură cu aceste procese".

Interlocutorii au continuat să discute despre "aspectele actuale ale procesului de negocieri dintre Tiraspol și Chișinău, luând în considerare rezultatele discuțiilor purtate în marja Conferinței bavareze privind măsurile de consolidare a încrederii la începutul lunii noiembrie".

Ignatiev a menționat "viziunea părții transnistrene cu privire la domeniile prioritare de activitate a experților pentru perioada următoare, inclusiv problemele de cooperare interbancară". Totodată, diplomații au atras atenție la perspectivele semnării protocolului final al reuniunii de la Bratislava în formatul "5+2".

Tags

Alte Noutati

LIVE: Dor de Izvor cu Maria Mocanu
Meteo Chișinău
7,18
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău