Ce pune despre longevitatea sa miliardarul care a devenit tată la 89 de ani și mai vrea copii

  • 05 Iulie 2020 19:12
Ce pune despre longevitatea sa miliardarul care a devenit tată la 89 de ani și mai vrea copii

Bernie Ecclestone (89 de ani) a fost ”omul săptămânii”, după ce a devenit tatăl unui băiețel pe nume Ace. Fostul șef din Formula 1 nu vrea să se oprească aici și plănuiește să mai aibă un copil cu soția sa, Fabiana Flosi (43 de ani).

Potrivit DIGISPORT.RO, într-un interviu acordat publicației The SunEcclestone a spus că îi e mai ușor să fie tată acum, decât atunci când încă se ocupa de afaceri. 

”Acum am mai mult timp liber și sper să mi-l petrec cu copilul meu. Nu știu dacă ne vom opri aici. Probabil că Ace ar trebui să aibă un frățior sau o surioară, a afirmat octogenarul.

Aflat într-o stațiune din Elveția, unde și-a petrecut ultimele trei luni de pandemie, Bernie Ecclestone a dezvăluit că i-a promis soției sale brazilience că vor avea copii împreună încă de acum opt ani, când au început relația.

Secretul longevității: ”mintea tânără”

Bernie Ecclestone are astăzi o avere de circa 2,5 miliarde de lire.M agnatul are de gând, potrivit propriilor declarații, să o ajute pe soția sa la creșterea copilului. Inclusiv să schimbe scutece. ”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ.

Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica RadicEcclestone mai are trei fete: Deborah (65 de ani) Tamara (35) și Petra (31). 

 

 

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
8,85
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău