Ce a făcut prințul William, în secret, în timpul carantinei

  • 06 Iunie 2020 19:11
Ce a făcut prințul William, în secret, în timpul carantinei

Prințul William a mărturisit că a fost voluntar secret la o linie de consiliere psihologică în timpul carantinei. Prințul a lansat mai multe campanii de conștientizare a problemelor de sănătate mintală, potrivit Mediafax.

Potrivit DIGI24.ro, prințul William este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme. Dar probabil nimeni nu s-a așteptat să răspundă la o linie de consiliere psihologică. Și, totuși, exact asta a făcut, în secret, ducele de Cambridge în timpul carantinei: a ajutat oameni care s-au luptat cu probleme mintale din cauza carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

William a lansat anul trecut, împreună cu soția sa, o linie de consiliere psihologică disponibilă non stop, unde și ducesa Catherine a fost voluntar, potrivit unui comunicat oficial.

Anul trecut, prințul William a vorbit foarte deschis despre pierderea mamei sale, prințesa Diana, pentru un documentar despre sănătatea mintală. Prințul a spus atunci că bărbații nu ar trebui să se rușineze să vorbeacă despre acest tip de probleme.

De asemenea, în 2018, el a lansat un site dedicat imbunătățirii sănătății mintale a angajaților.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
14,4
Cer acoperit de nori
Umiditate:70 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău