Cazinou clandestin descoperit în centrul Chișinăului

  • 09 Noiembrie 2016 13:45
Cazinou clandestin descoperit în centrul Chișinăului

Angajații IP Ciocana al Direcției de Poliție a mun. Chișinău în colaborare cu Procuratura sectorului Ciocana au deconspirat sediul unui cazinou clandestin, amplasat pe o stradă din sectorul Centru al Capitalei, unde erau organizate jocuri de noroc în lipsa tuturor actelor legale ce permit desfășurarea genului dat de activitate.

 Respectiv așa-zisa administrație încasa venituri impunătoare de bani de la clienții fideli. În acest context procurorii și polițiștii au descins percheziții autorizate în acest local cu sprijinul anagajaților BPDS “Fulger” a IGP, întrucât au fost surprinși peste 70 de jucători activi la mesele cazinoului, inclusiv peste 15 angajați, scrie politiacapitalei.md.

La solicitarea forțelor de ordine clienții localului au părăsit sediul cu ulterioara documentare de către ofițerii de investigații și de urmărire penală. Astfel s-a decis ridicarea și sigilarea a nouă mese de poker, fise cu valoarea nominală de peste 3 000 000 lei, cărți de joc, bani în sumă de peste 50 000 lei câștigați în urma partidelor de jocuri, înscrisuri de ciornă privind evidența banilor încasați, precum și diverse suporturi electronice informaționale. Respectiv sediul clădirii  fost sigilat, iar toate probele au fost ridicate și transportate la Inspectoratul de Poliție a sectorului Ciocana până la decizia instanței de judecată.

E de menționat că clienții fideli ai localului activau în diferite domenii, directori de întreprinderi, funcționari publici, dar și persoane de origine din diferite raioane ale țării.

Deocamdată au fost inițiate cauze penale pentru evaziunea fiscală a întreprinderilor și practicarea ilegală a activității de întreprinzător. În prezent sunt acumulate toate probele necesare în vederea stabilirii tuturor complicilor la organizarea și desfășurarea ilegală a acestui gen de activitate.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:85 %
Vint:1,54 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
21
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău