Cauza penală pentru omorul unei foste lidere sindicale, trimisă în judecată. Cine este supectul

  • 29 Iulie 2019 14:03
Cauza penală pentru omorul unei foste lidere sindicale, trimisă în judecată. Cine este supectul

Procurorii au finalizat urmărirea penală în cazul omorului unei foste lidere sindicale fostei lidere Federației Sindicatelor din Agricultură și Alimentație Agroindsind, Tatiana Colomoițeva.

Cadavrul victimei, cu semne de moarte violentă, a fost depistat pe 12 aprilie 2019, în apartamentul său din sectorul Centru al capitalei. De omor este acuzat un bărbat de 39 de ani, vecin cu femeia omorâtă, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă al Procuraturii Generale se menționează că suspectul a fost reținut peste o zi de la comiterea crimei. Potrivit materialelor cauzei penale, omorul a fost comis din interes material.

Fiind audiat de procurori, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta locuia în apartamentul vecin, împreună cu soția și copilul minor. Soții se cercetau frecvent pe motiv că bărbatul nu asigura material familia, care mai avea și un credit.

Potrivit probatoriului, imediat după crimă, inculpatul a amanetat bunurile sustrase din casa victimei, achitând la bancă o rată de credit.

Din momentul reținerii și până în prezent, inculpatul s-a aflat în custodia autorităților. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Românii de pretutindeni
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău