Casa Presei este absorbită de o instituție subordonată Guvernului

  • 12 Octombrie 2018 12:18
Casa Presei este absorbită de o instituție subordonată Guvernului

Întreprinderea de Stat Complexul „Casa Presei” este absorbită de Instituția Publică „Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova”. Hotărârea a fost publicată astăzi, 12 octombrie, în Monitorul Oficial și intră în vigoare la data publicării, transmite IPN.

Drepturile și obligațiile persoanei juridice, dar și patrimoniul „Casei Presei” trec integral la persoana juridică absorbantă, adică către „Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova”.

Responsabilă de desfășurarea procesului de reorganizare este Cancelaria de Stat. Tot ea va institui comisia de transmitere a patrimoniului aflat în gestiunea persoanei juridice absorbite.

Cancelaria de Stat va elabora și va prezenta Guvernului spre aprobare, în termen de trei luni, proiectele actelor normative necesare pentru punerea în aplicare a hotărârii.

Nomenclatorul serviciilor prestate de către „Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova” și tarifele acestora se aprobă de Guvern.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
8,29
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:3,09 m/s
Sat
15
Sun
15
Mon
17
Tue
16
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău